Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Strijkkwartet, miniatuurboek en buurtgeschiedenis

In november start een nieuwe serie van drie buurtlezingen. De eerste lezing, door Eva Weidema en Peter Schouten, gaat over het strijkkwartet en is op vrijdagavond 12 november aan de Buys Ballotstraat 1. De andere twee lezingen gaan over miniatuurboekjes (14-1-11) en de geschiedenis van de buurt (11-3-11). Alle lezingen worden gegeven op vrijdagavond bij […]

Nieuwe parkeerautomaten

Er komen nieuwe parkeerautomaten in onze buurt. De nieuwe automaten zijn volledig ingericht op digitaal parkeren; voor het kopen van een parkeerkaartje moet nu het kenteken worden ingevoerd. Hierdoor kan in een later stadium het parkeerkaartje vervallen. De bezoekersvergunning krijgt ook een nieuwe vorm. De bezoekerskaart maakt plaats voor een persoonlijke code. Heeft u een […]

Oefenruimte te huur

Buurtcentrum De Leeuw aan de Sam. Van Houtenstraat 1 biedt akoestische oefenruimte voor kleine bandjes, koor/toneelgroepje en muziekles. Voor buurtbewoners is de ruimte bijna gratis te gebruiken. Piano en drumstel zijn aanwezig. Voor meer informatie: beheerder Ronald Meijer 030 – 2759555 of Wies Kool 030- 2719582.

Uitgefeest

Het buurtfeest zit er weer op. De buurtfeestcommissie had een prachtig programma samengesteld en het weer werkte mee. Vooral de barbecue en de kinderactiviteiten waren druk bezocht. Met dank aan alle vrijwilligers. Klik voor alle foto’s hierboven op het kopje Foto’s, Buurtfeest 2010. Een video van het buurtfeest vind je hier.

[…]