Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kerstzang

Sneeuw, glühwein, chocomel, en veel buurtbewoners. De Kerstzang op een Witte Kerstavond was ondanks de kou drukbezocht. Bas en Stijn zorgden voor de strakke aansturing met trompet en keyboard. Dank ook aan Jeannette, Annemiek en Hans.

[…]

Kerstfallus

Foto RTV Utrecht

Het studentenhuis aan de Cornelis Houtmanstraat trekt de aandacht van tv en krant met de kerstversiering aan de gevel. RTV Utrecht doet hier uitgebreid verslag, inclusief video met bewoners. Ook columnist Giphart maakt vandaag melding van de kerstversiering. Grappigste commentaar op de site van RTV Utrecht: ‘Ballenhuis zeker?’.

[…]

Huurkerstboom

Bewoners in Utrecht-Noordoost organiseren ook dit jaar weer de huurkerstboomactie, met behulp van een bijdrage uit het leefbaarheidsbudget van het wijkbureau. Wijkbewoners in Noordoost kunnen bij het Griftpark een huurkerstboom halen en drie weken later weer terugbrengen. De boom wordt teruggeplaatst in de grond. Kosten 19 euro + 5 euro statiegeld. Bestellen kan hier tot […]

Bijeenkomst Veemarktterrein

Over de herontwikkeling van het Veemarktterrein is op maandagavond 13 december een bijeenkomst voor bewoners. Het is de laatste bijeenkomst over het Stedenbouwkundig Programma van Eisen (SPvE), voordat het College een besluit neemt en de officiële inspraak start. Tijdens de bijeenkomst wordt de stand van zaken gepresenteerd en kunt u reageren op de verschillende thema’s, […]