Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Zonnige schoonmaakactie

Zo’n veertig buurtbewoners en kinderen hebben zaterdagochtend onze buurt weer helemaal aangeveegd. Bovendien is er een groot aantal fietswrakken verwijderd. De straten zien er weer aangenaam opgeruimd uit. De rotzooi wordt maandag door de gemeente opgehaald. Iedereen bedankt voor de medewerking. Zie voor overige foto’s de fotopagina elders op deze site.

[…]

Zonne-energiecentrale

De Zeehelden Zonne-energiecentrale is op 17 maart geopend in aanwezigheid van een afvaardiging van de gemeente. Kunstenares Karin Baumans had speciaal voor de opening een installatie gemaakt. Op tien huizen in onze buurt zijn begin maart zonnepanelen geïnstalleerd. De tien huishoudens hebben de zonnepanelen en de installatie gezamenlijk ingekocht.

[…]

Start inspraak Veemarktterrein

Het ontwerp-bestemmingsplan Veemarkt2.0 en het concept Stedenbouwkundig Programma van Eisen (SPvE) zijn op 31 maart vrijgegeven voor inspraak. Het streven is om het bestemmingsplan en het SPvE in oktober 2011 te behandelen in de gemeenteraad.

Op het terrein van het huidige Veemarktcomplex komt een nieuwe buurt met ongeveer 550 woningen. Er komt een basisschool met […]