Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Nat, maar gezellig

Al bij het opbouwen van de tenten werd er met een schuin oog naar de lucht gekeken. ‘Houden we het droog vandaag?’ Nee , dus. Maar het buurtfeest was er niet minder gezellig om. De activiteiten overdag hadden geen last van de regen – bij het kanoën werd iedereen toch wel nat. […]

Programma buurtfeest

Karaoke, een buurtquiz, een kanorace en uiteraard de traditionele BBQ en live muziek. Het buurtfeest op zaterdag 27 augustus heeft weer veel activiteiten voor jonge en oude buurtbewoners. Zie hier het complete programma.

Sponsors buurtfeest

Ook dit jaar heeft buurtcomité Nova Zembla weer een aantal bedrijven bereid gevonden om ons buurtfeest, dit jaar op zaterdag 27 augustus, te sponsoren. Hoofdsponsors zijn dit jaar vastgoedbedrijf Macaza, Max Studiepartner en sportschool De Workout. Daarnaast is er een groot aantal kleinere sponsors. Alle bedrijven bedankt voor de financiële steun.

Hoofdsponsors

augustus 7th, 2011 | Category: Mededelingen | Comments are closed

Expositie Voorveldse Polder

Mooie plekjes in de Voorveldse Polder en in Bloeyendael inspireren de Utrechtse schilder Marike Stokker. Een aantal van haar landschappen wordt tentoongesteld in de hal en de gang van hotel Mitland. De expositie duurt tot eind oktober. Zie voor nadere informatie www.stokker.nl.

 

[…]

Geen coffeeshop in Voorveldse Polder

Er komt geen coffeeshop in restaurant De Beerenkuil aan de Biltsestraatweg. De ondernemer die de coffeeshop wilde openen heeft de gemeente laten weten geen gebruik van zijn vergunning te willen maken. De persoonsgebonden vergunning was door de gemeente in juni 2010 afgegeven. De gemeente heeft de vergunning nu ingetrokken.