Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Geen mandfles chianti

Geen macaroni maar bruschetta, geen autostrada maar stoffig wit weggetje, geen mandfles chianti maar wijn van Antinori, geen Trevi maar Etruskische tombe, niet Berlusconi maar een oud mannetje met een zeis. Op vrijdagavond 20 april houdt Bart Schoenmaker de buurtlezing ‘Zeven redenen om elk jaar naar Italië te gaan’. Over de rommelige realiteit […]

Bijeenkomst ZZP’ers Noordoost

Op 19 april organiseren enkele zzp’ers een bijeenkomst over het ‘cellennetwerk’ van Oost en Noordoost. De bijeenkomst is een vervolg op de bijeenkomst van 12 oktober 2011, toen georganiseerd door de gemeente Utrecht en de Kamer van Koophandel. Na deze avond heeft een groepje zzp’ers zich gebogen over de vraag ‘Hoe verder met een netwerk […]

Sloop Veemarkthallen

Binnen enkele weken worden de Veemarkthallen gesloopt. De automarkt is op 1 april al gesloten. De aanleg van een nieuw sportveld is in volle gang. Op het Veemarktterrein komen 550 nieuwe woningen, een basisschool en vier woonwagens. Zie deze site voor meer informatie over de nieuwbouwplannen.

Opgeruimd!

Ruim twintig bewoners en kinderen hebben op zaterdag 31 maart de buurt een grote schoonmaakbeurt gegeven. Dank aan alle vrijwilligers en de gemeente voor het ter beschikking stellen van bezems, scheppen en knijpers.