Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bijeenkomst plannen Huizingalaan

Over de herziene plannen voor de starterswoningen aan de Huizingalaan is een inloopavond gepland voor wijkbewoners, op woensdag 11 december, van acht tot tien uur, aan de Bollenhofsestraat 138a.

Karins roestvogels online

 

Buurtbewoonster Karin Baumans versierde de buurt al eens met haar kunstzinnige metalen vogels. Nu is haar nieuwe site online, ook met ander werk: www.karinbaumans.nl

Volle bak bij buurtlezing

De lezing over hoe je een oud herenhuis van energielabel G naar A krijgt, trok veel buurtbewoners. Willemien en Matthijs knapten hun huis aan de Willem Barentszstraat helemaal op, met veel zelfwerk en veel aandacht voor duurzaamheid, zonder het karakter aan te tasten.

Plan Huizingalaan aangepast

De afgelopen maanden heeft het buurtcomit√© overlegd met de eigenaar van het kantoorpand aan de Huizingalaan 121 over het nieuwbouwplan voor 39 appartementen. Er zijn belangrijke verbeteringen uitgekomen. De gemeentelijke eis van verhuur aan studenten is vervallen. De eigenaar richt zich nu op verhuur aan starters. Er komt geen dakterras en geen liftschacht op het […]

Sint Maarten

Op maandagavond 11 november vieren we weer Sint Maarten in de buurt. De kinderen verzamelen zich om 19 uur op het pleintje. Daarna gaan ze tot een uur of acht langs de deuren om een liedje te zingen. Waar een kaars voor het raam staat mag worden aangebeld.