Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Veel betrokkenheid, (te) weinig groen

Veiligheid, ondernemingszin en betrokkenheid zijn de sterke punten van de wijk Noordoost, en met name ook de Zeeheldenbuurt. Dat blijkt uit de wijkambities Noordoost 2014-2018, waarin bewoners, ondernemers en ambtenaren hun mening geven over de wijk. Probleempunten zijn het gebrek aan groen, parkeeroverlast en verkeersdruk en een tekort aan fietsenstallingen. Bij de Zeeheldenbuurt wordt geconstateerd […]

Natte kerst

Het was erg nat tijdens de Kerstzang. Des te leuker dat de opkomst zo groot was. En onder muzikale leiding van Ramon en met gitaarsoli van Jan werd het toch een aangenaam samenzijn.

[…]

Kerstzang

De prachtig verlichte kerstboom staat er weer (met dank aan Andor en Bram). Dus kunnen we dinsdagavond met de hele buurt onder de boom zingen, onder leiding van Ramon. Na afloop is er glühwein en chocomel. We beginnen Kerstavond om zes uur, op het Nova Zemblapleintje.