Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Comenius

Hans van der Linde geeft op vrijdagavond 23 januari een buurtlezing over Comenius. Comenius (1592-1670) was theoloog, pedagoog en politicus. In zijn geboorteland Tsjechië prijkt hij op het 200-kronenbiljet. Hij is begraven in Nederland. Hans is directeur van het Comenius Museum in Naarden.

De lezing wordt gehouden aan de Willem Barentszstraat 10, begint om 20.30 […]

Gluren bij de buren

Buurtgenoten Hugo en Monique, Willem Barentszstraat 52, doen op 25 januari mee aan het project Gluren bij de Buren. In een pakkende voorstelling met gesproken woord en muziek laten ze zien wat Wordbites inhoudt. Er zijn drie voorstellingen: om 15.15, 16.30 en 17.30 uur. Voor meer informatie www.wordbites.nl en www.glurenbijdeburen-utrecht.nl.

Buurtkerstzang

Nieuwe voorzitter buurtcomité

Hans van Engelenburg neemt na tien jaar, waarvan de laatste zeven jaar als voorzitter, afscheid van het buurtcomité. Werner Sikken, Cornelis Houtmanstraat 8, wordt de nieuwe voorzitter. Officieel afscheid van Hans én welkom van Werner volgen begin 2015. Het buurtcomité bestaat verder uit Mathieu Elshout, Margriet Hendriks, Hester Jelgerhuis, Gerrit Jan van Pijkeren en André […]

Groen getut

Honderden bloembollen hebben vrijwilligers uit de buurt in oktober en november in de grond gestopt. De hyacinten en narcissen zullen komend voorjaar opkomen in de boomcirkels en tuintjes in de buurt. Met dank aan de gemeente (voor de bollen) en de groengroep. Niet iedereen is even enthousiast over de bollen.

[…]