Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Geslaagd! (3)

Jonathan Schoenmaker (18), BB-straat 26. Geslaagd op het Stedelijk Gymnasium, gaat in Delft technische natuurkunde studeren.

Marijn Veltman (18), BB-straat 25. Geslaagd voor havo op de Vrije School in Zeist. Weet nog niet wat hij nu gaat doen.

[…]

Geslaagd! (2)

Tessel Frankfort, WB-straat 13A is geslaagd voor het vwo op Het Nieuwe Lyceum in Bilthoven. Gaat in haar tussenjaar een semester in de VS studeren.

[…]

Geslaagd!

Luuk Logtenberg (16) heeft zijn havo-diploma op Herman Jordan gehaald. Hij wil nu naar de opleiding Sport, management en organisatie in Amsterdam, maar staat nog op de wachtlijst

Katja Zweerus (boven) heeft haar Vwo-diploma gehaald aan het Gerrit Rietveld College. Ze gaat nu sociale geografie studeren in Utrecht.

We hebben dit […]

Buurtfeest 2.0

Bezoek gemeenteraad

Een delegatie van de gemeenteraad bezoekt op woensdag 24 juni de buurt. Het thema van dit bezoek is wateroverlast. WB-bewoner Maarten van de Wetering vertelt over zijn ervaringen. Adviseurs van de gemeente gaan in op de oorzaken van de wateroverlast en preventie. De bijeenkomst begint om half negen ’s avonds in wijkcentrum De Helden aan […]