Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Uitgeveegd!

De opkomst was wat minder dan andere jaren, maar de inzet des te groter. En gelukkig had de gemeente traditiegetrouw de dag voor de veegactie de straat alvast schoongemaakt. Maar na de extra opruimbeurt door bewoners ziet de buurt er picobello uit. Met dank ook aan de jeugd.

[…]

Zeeheldenbuurt krijgt aparte regenwaterafvoer

De Zeeheldenbuurt krijgt een apart hemelwaterafvoersysteem. Dit is door de gemeente toegezegd naar aanleiding van overleg met bewoners over de wateroverlast door zware regenval. Voor de aanleg zal de straat helemaal open moeten. Uitvoering is voor 2019 voorzien.

Huiseigenaren moeten daarnaast ook zelf maatregelen treffen om wateroverlast te voorkomen. Zoals bijvoorbeeld aansluiting van de eigen […]

Nova Zembla ruimt op

Tijdens de Landelijke Opschoondag op zaterdag 19 maart nemen ook de bewoners van onze buurt weer gezamenlijk de bezem ter hand voor de jaarlijkse straatveegactie. De veegactie is van van 14 tot 16, de gemeente levert het benodigde gereedschap. We verzamelen zaterdag om 14 uur op het Nova Zemblapleintje. Voor alle schoonmaakspullen wordt gezorgd. […]