Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Werkplek en vergaderruimte

In het kantoorpand aan de Cornelis Houtmanstraat 15 zijn vergaderruimte (voor 6 à 8 personen) en een aantal werkplekken beschikbaar. Gebruik van een werkplek is gratis, voor de vergaderzaal wordt een vergoeding per dagdeel gevraagd. Op elke verdieping is draadloos internet. Tegen een kleine vergoeding kan tevens aangeschoven worden voor de lunch. Voor vergaderingen is een beamer of flipover beschikbaar. Voor meer informatie: Context, Petra van Os, 030-2737500 of info@developmenttraining.org

Comments are closed.