Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Buurtlezing over Constant

De buurtlezing komende vrijdag (27 september) gaat over beeldend kunstenaar Constant Nieuwenhuys (1920–2005). Constant was medeoprichter van de CoBrA-groep en woonde op het eind van zijn leven in de Buys Ballotstraat. Zijn weduwe Trudy Nieuwenhuys-Van der Horst vertelt over de onlangs opgerichte Fondation Constant, die onder meer bezig is met een oeuvrecatalogus. Hiervoor worden alle werken op echtheid onderzocht. Trudy is voorzitter van de stichting en zal ingaan op het veelsoortige oeuvre van Constant. De lezing begint om half negen aan de Willem Barentszstraat 42. Na afloop schenkt het buurtcomité een borrel. Graag vooraf aanmelden bij willemroos@kpnmail.nl.

Comments are closed.