Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Aanpak wateroverlast

wateroverlastEen aantal bewoners van onze buurt heeft de afgelopen weken door de extreem zware regenval te maken gehad met ondergelopen kelders en souterrains. Enkelen van hen willen graag klachten inventariseren, ervaringen delen en vooral kijken hoe toekomstige problemen kunnen worden voorkomen, wellicht in samenwerking met de gemeente. Die buurtgenoten willen we bij elkaar brengen. Als je daaraan wilt meedoen, stuur dan een mail naar info@novazemblabla.nl.

Comments are closed.