Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Agterberg en Gorter

Nederlandse dichters staan centraal op de buurtlezing van vrijdag 13 november. Buurtbewoonster Geeske Kroon zal stilstaan bij de mooiste gedichten van Gorter en Achterberg. Ze gaat in op het impressionisme van Gorter en de betekenis van de gedichten van Achterberg, waarvan hij er vele in een psychiatrische inrichting schreef. Geeske kan daarbij putten uit haar jarenlange ervaring als docent op een middelbare school. De lezing is aan de Willem Barentszstraat 61 en begint volgende week vrijdagavond om half negen. Er wordt een bijdrage van twee euro gevraagd. Na afloop is er een borrel. Graag vooraf aanmelden bij willemroos@kpnmail.nl.

Comments are closed.