Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Buurtlezing: Constant in Cobra Museum

Op de eerste buurtlezing van dit najaar leidt Trudy Nieuwenhuys-van der Horst ons rond over de tentoonstelling over Constant in het Cobra Museum voor Moderne Kunst in Amstelveen. Dat is op zondag 11 september om 13 uur. Er worden in deze tentoonstelling vijftig zelden of nooit vertoonde werken van Constant geëxposeerd. Voor kinderen is er een kinderatelier, aangrenzend aan de tentoonstelling van Constant. Van 11 tot 14 uur kunnen kinderen schilderen, tekenen, plakken en knippen. Ook draait in de cinema, vlakbij het kinderatelier, de documentaire 'Constant, avant le départ', opgenomen in de laatste maanden van zijn leven (duur 80 minuten). In samenhang met deze tentoonstelling is in het Gemeentemuseum Den Haag de tentoonstelling ‘Constant. New Babylon. Na ons de vrijheid’ te zien). Opgave voor het bezoek aan het Cobra Museum bij willemroos@kpnmail.nl. Zie hier voor meer informatie en het complete najaarsprogramma.

Comments are closed.