Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Halloween Running Dinner

runningdinner halloween Het vierde Running Diner van de Nova Zemblabuurt vindt plaats zaterdag 29 oktober. Het thema is Halloween. Buurtbewoners kunnen zich uiterlijk tot 1 oktober inschrijven bij nathalie.degeus@gmail.com. Bij een running diner eet je een driegangendiner op drie verschillende locaties. Een van de drie gangen verzorg je zelf, bij jouw thuis. Iedere gang vindt plaats in een ander gezelschap van buurtgenoten. Een sympathieke manier om je buurtgenoten beter te leren kennen. De afgelopen drie edities leerden dat het running diner erg aanslaat in de buurt. Gemiddeld doen er 20-25 huizen mee. Het running diner vindt plaats met een gesloten beurs. Je kookt zelf een gang voor circa zes volwassenen en verzorgt bijpassende wijnen. In ruil hiervoor schuif je aan bij twee andere gangen, elders in de straat. Nadere info volgt.

Comments are closed.