Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Running dinner

Aan het Running Dinner op 7 april deden dertig personen mee. De avond startte om half acht op het Nova Zemblaplein. Daarna volgden in drie etappes voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, steeds op een ander adres. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel bij Nathalie. Er werd niet alleen erg lekker eten opgediend; de presentatie was ook prachtig. Naast het genieten van het eten en een goed glas wijn, gaat het bij een running dinner vooral om bijpraten en je buurtgenoten beter leren kennen. Zo kan het gebeuren dat je al zestien jaar je achterbuurman groet als je in de tuin staat zonder elkaar ooit te hebben gesproken. Er waren ook mensen die vertelden dat ze al acht jaar bij elkaar in de straat wonen, maar elkaar niet herkenden. Een zeer geslaagde avond: lekker eten en veel gelachen. Alle deelnemers bedankt!

runningdinner18-7 (Medium)runningdinner18-9 (Medium)runningdinner18-1 (Medium)runningdinner18-2 (Medium)runningdinner18-3 (Medium)runningdinner18-4 (Medium)

Comments are closed.