Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Rotzooi bij milieupunt

rotzooi bij milieupunt1Op het kleine doorsteekpaadje naar het wandelpad onderlangs de Sartreweg wordt regelmatig vuil gedumpt. Het paadje loopt parallel aan de containers voor glas, papier en plastic vlak voor het tunneltje naar de Voorveldse polder. Blijkbaar wordt het als een uitbreiding gezien van dat containerperkje, maar het is echt een paadje waar wandelaars gebruik van maken, en waar de Groengroep ook struiken en planten gepoot heeft en wilde bloemen gezaaid. Buurtbewoners ruimen de troep op: van hele zakken puin tot huishoudelijk afval. Overigens hoort ook binnen het hekwerk van de containers geen extra afval achtergelaten te worden. Soms staan er bankstellen, oude tv’s en afgedankt tuinmeubilair.

Comments are closed.