Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bijeenkomst Veemarktterrein

Over de herontwikkeling van het Veemarktterrein is op maandagavond 13 december een bijeenkomst voor bewoners. Het is de laatste bijeenkomst over het Stedenbouwkundig Programma van Eisen (SPvE), voordat het College een besluit neemt en de officiële inspraak start. Tijdens de bijeenkomst wordt de stand van zaken gepresenteerd en kunt u reageren op de verschillende thema's, zoals verkeer, hergebruik van de hallen en zelfbouw. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 22 uur; hotel Mitland (Vijverzaal) Ariënslaan 1. Lees meer over de veemarktbijeenkomst.

Comments are closed.