Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kettinginterview

‘IK HEB HIER VEEL MEER VRIENDEN’

yonatan (Large)

In de eerste aflevering van het kettinginterview interviewt Margriet Yonatan (11) uit de Buys Ballotstraat.

Naar welke school ga je?

Ik ga naar de  Montessorischool Buiten Wittevrouwen. Volgend jaar ga ik naar groep 7. Mijn groep 6 wordt dan opgesplitst. Dat betekent dat ik niet meer met al mijn vrienden in dezelfde klas zit, en dat vind ik jammer.

Met wie woon je in huis?

Met mijn vader en moeder en met mijn tweelingbroer Natan. Ik vind het leuk om een tweelingbroer te hebben, maar het is ook niet heel bijzonder omdat ik niets anders gewend ben. Volgend jaar zitten we voor het eerst in twee verschillende klassen.

Wat vind je van de Nova Zembla wijk?

We zijn vorig jaar verhuisd. Ik vind het hier leuker omdat ik hier veel meer vrienden heb. Het huis is ook groter. Ik heb nu een eigen kamer.

Heb je een huisdier?

Ik had een cavia, maar die is overleden. De cavia van Natan leeft nog. Ik zou wel graag een hamster en een hond willen.

Wat zijn je hobby’s?

Dansen, met vrienden spelen, lekker chillen en op de iPad mini-filmpjes maken. Ik had een iPod, maar die is kapotgegaan doordat ik ermee ben gaan zwemmen. Dansen vind ik het allerleukste, niet vanwege de muziek, maar vanwege het lekker bewegen samen met vrienden en andere mensen die je nog niet kent.

Ga je nog op vakantie?

Ik ga nu een weekje op danskamp van Touchee, dat is een dansschool in Utrecht waar ik elke woensdag city jam lessen volg.

Wat vind je het leukst aan school?

Eigenlijk vind ik school stom, maar ik vind het toch erg leuk om naar school te gaan omdat ik daar al mijn vrienden zie.

Wie zou je wel eens willen ontmoeten?

Beyoncé. Ik zou ook heel graag een keer met haar willen optreden.

Wat vind je het minst leuk aan jezelf?

Ik heb een beetje een soort van ochtendhumeur. Als iemand me vroeg wakker maakt, dan doe ik boos. Ook kom ik wel vaak te laat thuis, in ieder geval later dan wat ik met mijn vader of moeder afgesproken heb.

Wat zou je later willen worden?

Danser. In ieder geval wil ik beroemd worden. Ik ben nu al twee keer fotomodel geweest voor Coolcat. Binnenkort komt er een grote foto van mij in de etalage. Ook heb ik al een keer in de Grazia gestaan, en ik ben ingeschreven bij een castingbureau.

Volgende keer interviewt Yonatan Rosa.